netjobs.com

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

Arbetsuppgifter

Brinner du för att ge bra service? Måltidsservice erbjuder ett självständigt arbete som gör skillnad där vi arbetar med service och matglädje. Som timanställd får du arbeta i flera kök och skaffa dig bred erfarenhet. Vår verksamhet finns i såväl förskolor, skolor som inom äldreomsorgen. Arbetsuppgifterna är traditionella köksuppgifter dvs alla delar i ett kök från planering, matlagning till disk och städning. Kassahantering och service i kassa och matsal förekommer i vissa verksamheter. Arbetet innebär att man blir inbokad vid behov och det kan även innefatta helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Restaurangutbildning på gymnasienivå eller det vi bedömer, likvärdig utbildning. Ex. arbetsmarknadsutbildning inom restaurang och storhushåll eller 6 år arbetserfarenhet i restaurangkök/storhushåll. Erfarenhet av tidigare arbete i kök är ett krav. Kunskap om de vanligaste förekommande specialkoster som finns i ett kök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Därför tror vi att du är van att hålla dig frisk genom någon form av träning och en hälsosam livsstil. God förmåga att använda digitala verktyg är en förutsättning för att klara arbetet då man behöver göra beställningar av livsmedel samt personalrapportering och statistikrapportering. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Körkort för bil är meriterande då arbetet kräver en flexibilitet och rörlighet mellan våra verksamheter. Som person är du van att ta egna initiativ och är flexibel i ditt arbete. Du har ett högt kvalitétstänk och du strävar efter att erbjuda kunden bästa möjliga service. Du är positiv samt social och kontakten med kund är en självklar del av din arbetsdag. Gott samarbete är viktigt för dig och med omtanke och glädje bidrar du stort till ett positivt arbetsklimat. Servicekontoret eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av servicekontorets framgångsfaktorer.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Publicerad
2020-08-27
Ansök senast
2020-11-30

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C40906 - 2020

Kockar till måltidsservice, timanställning vid behov

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb