netjobs.com


Fasticon är ett bolag med konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Vi är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 70-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Fasticon får löpande in spännande uppdrag utifrån olika nivåer inom både privat och offentlig sektor. Vi söker därmed dig som är tillgänglig för nya konsultuppdrag med kort varsel. Med fastighetsbranschens största nätverk spritt över hela Sverige är chansen stor att vi har uppdrag som matchar ditt kompetensområde, oavsett var i landet du befinner dig.

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande fastighetsbranschen. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Vi sköter matchningen åt dig!
Vi matchar kontinuerligt konsulters kompetens med spännande uppdrag och är alltid måna om att kemin ska stämma från båda håll. Självklart är du alltid välkommen att hålla utkik och söka intressanta uppdrag via vår jobbportal fasticonjobb.se. För att öka chanserna ytterligare att bli direktmatchad med uppdrag av våra konsultchefer rekommenderar vi varmt att registrera din profil i vår cv-databas.

Du kan till exempel ha tidigare erfarenhet som förvaltningsassistent, uthyrare, fastighetsförvaltare, hyresadministratör, fastighetsekonom, drifttekniker, projektledare eller någon annan roll inom branschen.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansökan
Anmäl ditt intresse genom för att arbeta som konsult genom att ansöka och registrera ditt cv.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.
Stockholm: elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.
Göteborg: cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.
Malmö: zara.elenmo@fasticon.se eller 076-632 33 56.

Då vi löpande utvecklar vårt nätverk har vi inte fastställt något senaste datum för ansökan. 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

 

 

Intresserad av konsultuppdrag? - Fasticon Kompetens AB

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-20

Ansök nu

Dela detta jobb